Isa's feestje

In afwachting van de taart

Isa is al sinds 6 januari zeven jaar, maar haar vriendinnenfeestje was nog steeds niet gevierd. Dat moest dus vandaag gebeuren. Haar beste vriendinnen van school en uit de straat, met een door haar ouders vastgesteld maximum van zes, waren uitgenodigd.

Eerst de cadeautjes, zingen en taart eten en toen met het hele stel in de bus naar de stad, naar de Stadsschouwburg. Daar hebben we een leuke voorstelling van Repelsteeltje gezien. Een beetje moderne versie ervan, met een ingenieus decor van een ter plekke gefilmde draaibare maquette die op een doek werd geprojecteerd. In zwart-wit, en dat bleken de meiden achteraf een groot nadeel te vinden. (De voorstelling vonden ze heel leuk, maar dat zwart-witte gefilm…). Toen weer met de bus naar huis, patat eten, nog even spelen en, hup, naar huis. Het was een leuke dag.

Alle meiden op een rijtje: Kim, Isa, Myrthe, Tessa, Judith, Yrsa (achter Judith verstopt) en ParvanieSibren vond het ook gezelligEindelijk die tand eruit!

Ook fijn dat eindelijk die boventand van Isa eruit ging bij het patat eten. Dat ding hing al drie maanden irritant los en Isa was niet van plan hem eruit te trekken.

  Textile Hulp