Zomervakantie 2009

Isa en Sibren halen elke ochtend brood, Marijn slaapt elke ochtend uit

Dit jaar gingen we weer naar Frankrijk. De leukste camping van vorig jaar was zo goed bevallen dat we daar weer naartoe wilden. Dus gingen we naar Saint-Germain-de-Confolens, naar camping Le Petit Mas d‘Île. Superleuk en vertrouwd weer. Helaas was er maar ruimte voor een week (we hadden pas in februari gereserveerd, tsss), dus moesten we nog iets anders zoeken. Dat werd een camping in de Vendée.

Kampvuur met marshmallows op Le Petit Mas D'ÎleMarijn leest zich drie slagen in de rondteSibren slaapt

Die tweede camping, waar we bijna twee weken hebben doorgebracht, was La Grisse in Le Givre. Een traditionele camping, met gangpaden en afgeperkte plaatsen. Niet fantastisch, maar ook niet slecht. Veel Engelsen, Fransen en Nederlanders. Vooral de barbecue-avond was hartstikke leuk. En het was lekker dicht bij het strand en het weer was uitstekend. Eigenlijk hebben we de hele vakantie prachtig weer gehad. Af en toe regen, maar de temperatuur bleef aldoor heel lekker.

Marijn is weer een tand kwijtSibren op het strand van Les ConchesLekker klooien in het zand
Sibren bij de abdij van MaillezaisIsa, Marijn en Sibren op de trap naar de prachtige 11e eeuwse abdij van MaillezaisSibren in zijn pyjama, bij het ontbijt

Al met al was het weer een topvakantie in onze megatent. En de kinderen hebben zich prima vermaakt en lekker gespeeld. Volgend jaar weer, maar dan misschien naar Duitsland? We zien wel.

  Textile Hulp