Vakantie in Nederland

De meiden in de regen

We zijn op vakantie geweest! Twee weken lang hebben we in onze tent gewoond, op boerderijcamping ‘Erve Weemink’ in Neede, in de Achterhoek. Het ging uitstekend, de meiden vonden het erg leuk en Sibren voelde zich helemaal thuis.

Er was genoeg te doen: stallen met koeien (waar de meiden, zeker in het begin, toch een beetje bang voor waren) en pasgeboren kalfjes, kippen en een konijn, een speeltuintje met een zandbak, knutselochtenden, een rondje op een pony, een huifkartocht, kampvuren (met marshmallows en broodjes op een stok), lekker fietsen. Bovendien waren er genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.

Siepie op de camping in NeedeMarijn op pony CatoSibren krijgt zijn allereerste hapje

Het weer viel niet helemaal tegen, al hadden we een paar zeer zware regenbuien en liet de zon zich niet heel vaak zien. Het was gelukkig niet te warm, zullen we maar zeggen. En we zaten toch wel 95% van de tijd buiten.

Isa en Marijn op een skelter, met Sanna en JordyVrijdagavond: kampvuurSibren en Sam

Op de laatste vakantiedag kwamen onze buren langs. Isa, Marijn, Sam en Tess moesten helaas in de tent spelen, want het was juist de dag met de meeste regen.

We zijn alweer een kleine week thuis, morgen gaat Isa weer naar school. Dinsdag mag Jeannine weer naar haar werk, woensdag ik.

  1. Gottegot, ik moest vaak aan jullie denken…wetend van de camping in NL met 3 koters en het weer zoals het was. Gelukkig ziet het er op de foto’s erg gezellig uit. Niet echt weggeregend dus? Ik hoor het nog wel. Groet, Marieke

  Textile Hulp