Sibren, Isa en Marijn zoeken eieren

zondag 04 april 2010, 14:56

Isa, Marijn en Sibren met hun paaseierentasjes

Wij doen eigenlijk niks bijzonders met Pasen, we weten eigenlijk nauwelijks dat het Pasen is. Met één uitzondering: eieren zoeken. Dat is eigenlijk een beetje een traditie geworden. Met een tasje lopen Isa, Marijn en Sibren rond in de achtertuin, op zoek naar de chocolade-eieren die daar door de paashaas zijn verstopt.

De zoektocht is begonnen...Marijn zoekt onder de tafelSibren met zijn tasje (linksboven, in het vogelhuisje, staat nog een chocolade paashaas, dan nog niet gevonden door de kinderen)
Gepost in   
door Peter

Sibren mag wennen op school

maandag 29 maart 2010, 19:00

Sibren en Finn

Omdat Sibren bijna vier is, mag hij twee keer komen wennen op school. Vandaag was de eerste keer. Hij vond het best wel spannend, nagelbijtend stond hij vanochtend thuis in de gang. Maar het is prima gegaan. Vriendje Finn, die al een paar weken in dezelfde groep zit, heeft goed voor hem gezorgd.

door Peter

Sibren en Feike

maandag 15 februari 2010, 16:13

Sibren geeft Feike een kusje

Sibren heeft een nieuw neefje. Feike heet hij en afgelopen zondag zagen we hem voor het eerst. Sibren vindt baby’s altijd erg leuk en Feike kreeg dan ook een stuk of duizend kusjes.

Gepost in   
door Peter

Gitaarles

zaterdag 09 januari 2010, 19:01

Isa en Myrthe oefenen na hun eerste gitaarles

Isa werd woensdag 9 en kreeg een gitaar. Vandaag was haar eerste les, samen met hartsvriendin Myrthe; voortaan gaan ze elke zaterdag. Allebei waren ze erg enthousiast en na de les gingen ze gelijk nog even oefenen op het D-akkoord. Isa mocht voor de eerste les natuurlijk haar verjaardagsjurk aan.

Gepost in   
door Peter

Achter de auto

woensdag 23 december 2009, 23:06

Lekker is dat. Stuur je Isa en Marijn een paar dagen weg, logeren bij oom Robert en tante Marja, worden ze achter de auto gebonden en kilometers meegesleept. Hoor je ze om hulp roepen? En niemand die een poot uitsteekt, ze worden zelfs nog met sneeuwballen bekogeld. Zo gaat dat dus in Tricht.

Get Adobe Flash player
Gepost in   
door Peter

Isa doet de VIB Loop

zondag 29 november 2009, 15:03

Vanochtend waren we bij de Maarsseveense Plassen voor de VIB Loop. Isa en ik zouden allebei meedoen, Isa met de kinderloop van 2½ km en ik de 10 km. Toen ik wegens lamlendigheid en het vieze regenweer afhaakte en zei dat we niet gingen, was Isa hevig verontwaardigd. Zij moest en zou hardlopen.

Isa is bijna bij de finish van de VIB Loop

En dat deed ze: startnummer 505 eindigde in 15:46 minuten. Erg leuk was het, zo’n klein meisje tussen al die volwassenen. Van de zes kinderen die meededen kwam zij als tweede aan. Prijs: een medaille en een speculaaspop. Volgende maand weer?

Gepost in   
door Peter

« Ouder   Nieuwer »