Zus Marijn

Marijn is een schatje. Ze is 20 jaar, 10 maanden, 12 dagen, 2 uur en 37 minuten en gaat twee keer per week naar de crèche, het Zandkasteel.

Marijn is altijd erg vrolijk en denkt dat ze net zoveel kan als haar grote zus. Ze houdt erg van kleuren en kleien. En dansen vindt ze ook geweldig. Gelukkig kan ze ook erg hard gillen, een echte meid (arme Sibren).

Marijn in Ponypark Slagharen, oktober 2005

En een leuk filmpje van Marijn, gemaakt in juni 2006. Lekker boefje. Werkt alleen als de Flash Player geïnstalleerd is.

Je hebt JavaScript uitgeschakeld of je hebt een oude versie van Adobe Flash Player. Download de nieuwste versie van Flash Player.


Zus Isa

Isa is natuurlijk lief. Ze is al 23 jaar, 4 maanden, 13 dagen, 19 uur en 53 minuten en zit in groep 1 van De Krullevaar. Ze houdt van knutselen, kleuren en wil altijd rokjes aan. Ook vindt ze het erg belangrijk dat zij de oudste is en denkt ook véééél beter voor Sibren te kunnen zorgen dan Marijn (al hoopt zij op een zusje, maar gelukkig mag het ook een broertje worden).

Na het eten (lievelingseten is spinazietaart) gaat ze altijd samen met Marijn op K3 dansen en naar zichzelf kijken in de ramen. Natuurlijk moeten ze dan een rok aan hebben.

Isa op vakantie in Frankrijk, augustus 2005